Meghan Markle ve Prens Harry Kraliçe'yi doğum gününde görüntülü aradılar!

21 Nisan'da 94 yaşına giren Kraliçe Elizabeth, corona virüs salgını nedeniyle doğum günü kutlamalarını iptal etmiş, kraliyet üyeleri de Kraliçe’nin doğum gününü sosyal medyadan kutlamıştı.

Meghan Markle ve Prens Harry Kraliçe'yi doğum gününde görüntülü aradılar!

Kate Middleton ile Prens William ve Prens Charles ile eşi Camilla başta olmak üzere pek çok kaliyet üyesinin sosyal medya hesaplarından yaptıkları kutlamalara Meghan Markle ve Prens Harry ABD saatiyle dün öğleden sonra katıldı. Çift, 11 aylık oğulları Archie ile birlikte Kraliçe'ye görüntülü arama yaptı.

Oğullarını halkın gözünden uzak büyütmek istediklerini vurgulayan Sussex çiftinin, onun, büyük büyükannesi ile bir video bağlantısı aracılığıyla görüştüğünü basına duyurma kararı eleştiri konusu oldu.

Çiftin görüntülü kutlamasını "samimiyetten uzak" olarak nitelendirdiği haberinde, özel hayatı konusunda takıntılı olan çiftin, görüşmeyi yapar yapmaz sözcüleri aracılığıyla e-posta ile hemen dünyaya duyurduklarını belirtti.

Çiftin bu çabasının Buckingham Sarayı'nın, Kraliçe ve ailesi arasındaki görüşmelerin de özel olması gerektiği tutumuyla çeliştiğini de ifade etti.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.