Yasemin Özilhan tartışmalara son noktayı koydu!

Yasemin Özilhan yaklaşık 3 gün önce Instagram’da yüzüne krem sürerken paylaştığı bir fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaşmıştı.

Yasemin Özilhan tartışmalara son noktayı koydu!

Yasemin Özilhan'ın sosyal medya hesabından kızının çektiği fotoğrafı paylaşması oldukça tartışıldı. Kızı Emine'nin çektiği karenin tartışılır olmasının nedeni ise, Özilhan'ın omurga kemiğiydi.

Takipçileri Özilhan'ın fotoğrafına; "Zayıflıkta hangi seviye?", "Bu görüntü hiç sağlıklı değil", "Aç mı yaşıyorsunuz?", "Zayıflığı özendirici kılmanız iyi değil" şeklinde yorumlar yapıldı. Yasemin Özilhan konuyla ilgili olarak:'' Öncelikle aşırı zayıf değilim, 52 kiloyum. Bu benim yapım. İki tane omurgam olduğunu bile yazmışlar. Kimde böyle bir şey var Allah aşkına! Bu sırt kası. Herkeste olan bir şey. Spor yaptıkça belirgin hale geliyor. Sağlıklı besleniyorum, halimden de çok memnunum. Tuhaf eleştirilere katılmıyorum.'' ifadesinde bulundu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.