Sofia Vergara ve eşi Joe Manganiello 26 milyon dolara malikane satın aldı

2014 yılında evlenen Sofia Vergara ve Joe Manganiello, karantina döneminde emlak yatırımı yapmayı tercih etti. Ünlü çift, 26 milyon dolara bir malikane satın aldı.

Sofia Vergara ve eşi Joe Manganiello 26 milyon dolara malikane satın aldı

1999 yılında inşa edilen malikane son beş yılda altı kez el değiştirdi. Şimdi de Vergara ve Mangeniello tarafından satın alındı. Yaklaşık 1560 metrekare arazisi bulunan malikanenin en dikkat çekici yanı sahibine çok geniş bir oturma alanı sunması. Mülkün bahçesi ise sarayları aratmayacak türden. Ünlü çiftin karantina koşulları yüzünden böylebir yatırım yaptığı da konuşulanlar arasında.

Birebir ölçülerde bir basketbol sahası, olimpik ölçülerde yüzme havuzu ve her tür aletin yer aldığı spor salonu da Vergara ve Manganiello'nun yeni evinde yer alan diğer özellikler.

Ana binanın yanı sıra geniş arazi üzerinde içinde her tür donanımı bulunan konuk evleri de yer alıyor. Dört tane otomobil parkı, özel motosiklet parkları, açık mutfak da malikanenin özelliklerinden.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.