Eltilerin savaşı devam ediyor

Son üç yılda yaşananlar tüm dünyada eski düzenin dağılmasına ve bir daha hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağına yol açacak evrensel çapta büyük değişimler getirdi. Tabii bu süreç İngiltere Kraliyet Ailesi’ni de teğet geçmedi. Danışman Astrolog Sare Aldemir

Eltilerin savaşı devam ediyor

Plüton hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı dönüşümleri, Satürn devlet yönetimlerini, hükümetleri, yapıları, kuralları, sınırlamaları temsil eder. Bu dönemlerde dinamik olarak bize hizmet etmeyen, çürümüş tüm sistemler yıkılır ve yerine daha faydalı bir yapı inşa edilir. İngiltere Kraliçesi Elizabeth'in torunu ve Sussex Dükü Prens Harry ile eşi Meghan Markle, Uranüs'un 6 Mart 2019'da Boğa burcuna girmesiyle beraber kendi yeteneklerini, özgün, özgür olarak gelirler ve kaynak elde etme, kazanç sağlama gibi konularda radikal bir karar vererek, Kraliyet Ailesi'nin üst düzey üyeleri olmaktan çekildiler. Maddi ve manevi varlıkları konusunda bağımsız olarak çalışmayı tercih ettiklerini belirttiler. Prens Harry ve Prens William kuşkusuz İngiltere Kraliyet Ailesi için çok önemliler. Prens Harry öteden beri süregelen sistemin pratik ve işe yaramaması konusunda eleştirilerini hep yansıtmıştır ve aynı şekilde düşünen bir eş seçmiştir. Bu çift eskiye ait sistemin üzerine çıkarak daha faydalı bir rol alma konusunda yol almaya karar vermişlerdir. Bu değişim, 2020 yılından başlayarak Satürn Kova dönemi yani 2023 yılına kadar devam ederken biz de onlar gibi yeni sistemi kavramaya çalışacağız. Satürn-Plüton kavuşumu nedeniyle alınan bu kararın altında Kraliyet tarafından gelecek için yeni bir yapılanma önlemlerinin alınma potansiyelini öngörebiliriz. Çünkü artık eski düzen işe yaramıyor ve daha modern bir yapıya doğru gidilmesi gerektiğinin düşüncesinde olabilirler. Ve bunun için de Prens Harry tahminlerin tersine beklenmedik şekilde geleceğe hazırlandırılıyor olabilir. Kraliyet Ailesi'nin baş aktörlerini doğum haritalarına öngörüm olarak yorumlayayım.

ELTİLER ARASI REKABET NE DURUMDA?
Ve gelelim iki elti arasındaki sıkı rekabete. Kate'in Mars'ı Terazi'de, Meghan'ın ise Mars'ı Yengeç'te. Ay burcu Yengeç olan Kate, eltisinin kontrol edemediği şekilde bilinçaltı korkularını harekete geçiriyor. Hem yaşadığı yuva, ev konularında hem de yakın çevre, akraba ilişkileri konularında arkadan çorap örme durumları söz konusu. Ay burcu Terazi olan Meghan ise sürekli Kate'in düzeni bozan kışkırtmalarına gebe kalacak. Kısaca iki eltinin de pek anlaşmaya ve uyuma yönelik mücadele etme tarafı yok. Meghan'ın duygusal ajitasyonlarıyla, Kate'nin ise sözel kışkırtmalarıyla dolu, sinirli ve tartışmaya hazır bir dinamik var.

ÖZGÜRLÜĞÜNE DÜŞKÜN
Meghan Markle; ev, kökler, yuva ve kariyer konularında mücadeleci tavrını sürdürüyor.

Meghan Markle şaşırtabilir
DOĞUM TARIHI 4 AĞUSTOS 1981
DOĞUM YERI LOS ANGELES
BURCU ASLAN
YÜKSELEN BURCU YENGEÇ
AY BURCU TERAZI

Meghan'ın doğum haritasındaki Satürn'ü Terazi'de yücelim asaletinde, aynı zamanda Ay ve Jüpiter kavuşumlu, aile ve yuva meselelerinde duygusal dalgalanmalara ve değişikliklere açık bir konum. Geleneksel, büyük evler ve gayrimenkul konularında eşten gelen kaynaklardan dolayı şanslı. Ortaklıklar ve eş evi olan yedinci evinin yöneticisi Satürn, ikili ilişkilerde kısıtlamalar, kariyerinde de gecikmeler yaşatabilir. Yükselen burcu Yengeç ve buradaki Mars'ı denklikasyon dışı. Bu durum özgürlüğüne düşkün ve toplum önünde ve kariyer noktasında alışılmışın dışında, özgürce hareket etmek dinamiğine sahip. Ev, kökler, yuva ve kariyer konularında daima sıra dışı mücadele etme tavrını hep göreceğiz. Bu nedenle de 2020 yılının başında hem yuvasını hem de toplum önündeki duruşunu değiştirdi. Kariyeriyle ilgili olarak tekrar sinema dünyasına dönebilir (Seslendirme yaparak belki).

Pluto'nun Terazi burcunda dördüncü evinde olması dolayısıyla en büyük güç savaşlarını baba köklerinde ve evliliğinde verebilir. Bu nedenle de özellikle evliliğinin geleceğinde (2028 yılında ani gelişen olaylar olabilir) bir soru işaretine neden olabilir.

Meghan, psikolojik haritasında 11. ev Ay dinamiğini yaşıyor. Ekim 2019 yılından beri aynı ideali paylaşan insanlarla beraber vakıf, dernek ve sosyal sorumluluk projelerinde aktif rol alma isteği var. Bu durum Mayıs 2022 yılına kadar sürecek ve sonrasında ise kollektife olan desteğini daha fazla dünyaya hissettirecek.

Önümüzdeki ağustos ayında Meghan, beşinci ev ile ilgili konuları deneyimleyecek. Yani çocuklar, hayattan keyif aldığı konular, yetenekleri ve aşk... Tekrar çocuk sahibi olmak isteyebilir. Ancak bu konuda engeller ve sıkıntılı süreçler yaşayabilir.

Ayrıca gene bu yıl maddi ve manevi kaynakları ile ilgili çok fazla çaba gösterebilir. Ve bu konularda güçlü ve başarılı olma potansiyeli var.

YÜKSELİŞE GEÇECEĞİ DÖNEM
Prens Harry güçlü bir şekilde köklü değişimler yaşıyor.

Prens Harry'nin dönüşüm yılı
DOĞUM TARIHI 15 EYLÜL 1984
DOĞUM YERI LONDRA
BURCU BAŞAK
YÜKSELEN BURCU OĞLAK
AY BURCU BOĞA

Satürn ve Plüton kavuşumu birinci evinde gerçekleşiyor. Aynı zamanda yükselen burcundaki Jüpiter ile transit Jüpiter'i 2020 yılında birleştiler. Jüpiter Oğlak burcunda düşük olduğu için kardeşi, yakın çevresi ve sahip olduğu sosyal normlardan kısıtlanma potansiyelini önüne getirmiş. Harry güçlü bir şekilde köklü değişimler yaşıyor ve kimliğinde de bunu tüm dünyaya yansıtıyor. Ancak gelecek ideallerine ait bu dönüşümün birinci evindeki transit Plüto'dan dolayısıyla işin içinde karanlık, gizli, derin devlete ait konular dinamiğinde verilmiş kararlar alma potansiyeli var. 2019 yılında Jüpiter 12. evinde natal haritasında Yay burcundaki Uranüs ve Mars gezegenlerinin üzerinden geçerken, bu radikal karar konusunda bilinçaltında, gizli saklı ve perde arkasından büyük vizyon değişikliğine karar vermeyi işaret ediyor. Bu çift için 2021 yılı maddi ve manevi olarak kendi yeteneklerini keşfetme, varlıklarına sahip çıkma, kazançlarını yeniden düzenleme ile ilgili oldukça fazla değişim ve dönüşüm getirecek. Önümüzdeki üç yıl boyunca hayatlarıyla ilgili son düzenlemeleri yapmak zorunda kalacaklar. Harry ağabeyi ile olan ilişkisini 2021 yılı mayıs–ağustos arasında iyileştirme yönünde bir potansiyele sahip olabilir. Son olarak Prens Harry bu dönemde statükoya hayır demeyi öğrenerek yeniden 28 yıllık bir döngü yaratırken, Meghan eşten gelen ortaklı kaynakları kullanarak kendi sahip olduğu maddi ve manevi yeteneklerini yeniden yapılandırıp, kazançlarını yeniden oluşturup toplum önünde yükselişe geçme potansiyeli yaratıyor.

EVLİLİĞİ İLE İLGİLİ SINANIYOR
Kate Middleton'ın inatçı tavırları onu zorlayabilir. Değişime açık olmak zorunda.

Kate Middleton için kolay bir yıl değil
DOĞUM TARIHI 9.1.1982
DOĞUM YERI LONDRA
BURCU OĞLAK
YÜKSELEN BURCU ASLAN
(TAHMINI)
AY BURCU YENGEÇ

Kate Middleton bir Oğlak kadını. Onun haritasında Ay Yengeç'te yer alıyor ve bu bir bakıma William ile arasındaki duygusal bağların güçlü olabileceğini gösteriyor. Bu durumda birlikteliklerinde zorluklar karşısında kolay ayrılığın olmayacağı dinamiği hakim olabilir. Kate Middleton, dominant, yönetmeye meyilli, sert ve akılcı. Yani yumuşak ve romantik davranışları yok. Silik biri değil.

Yengeç ve Oğlak karşıtlığı ilişkilerindeki dalgalanmaların ya da katılıkların dengelenmesi ve geçmişe yönelik saygılı bir tutum geliştirmeleriyle yakından ilgili. Yengeç ve Oğlak hanedanlıklara, atalardan miras kalan konulara da işaret eder, bu bakımdan bu ikilinin evliliği İngiliz kraliyet ailesinin geleceği açısından da önemli bir yer tutuyor.

Kate'nin psikolojik haritasında Ay şu anda beşinci evinde bulunuyor. Çocuklarıyla ilgili konular gündeminde. 2021 yılının ikinci yarısında günlük rutinindeki iş yükü artıyor. Daha çok iş gündeminde olacak. Bu arada annesinin ve de kendi sağlığına, özellikle kemik, omurga ve iskelet yapısına çok dikkat etmesi gerekiyor.

Transitte Satürn ve Jüpiter yedinci evinde yani evlilik ve ortaklıklar evinde. Eşiyle ilgili konulardan dolayı evliliğinde ciddi sorumluluklar alma durumu var. Evliliğindeki birçok dinamiği yeniden yapılandırması gerekecek. Evliliği sınanıyor sanki. Ayrıca Kate'nin toplum önündeki yeri, anne ve babası ile ilgili konularda da ani değişimler var. Belki yaz aylarında ev ya da yer değişikliği yapabilir. Onun için kolay bir süreç değil. Gururunda gösterdiği inatçı tavırları onu zorlayabilir. Değişime açık olmak zorunda.


SORUMLULUKLARI ARTACAK
Prens William'ın hem yakın çevresine karşı, hem de işle ilgili yükümlülükleri artabilir.

Prens William için yeni dönem
DOĞUM TARIHI 21.6.1982
DOĞUM YERI LONDRA
BURCU YENGEÇ
YÜKSELEN BURCU YAY
AY BURCU YENGEÇ

Prens William tıpkı annesi Prenses Diana gibi Yengeç burcunda ve yükseleni Yay. Yengeç burcu aileyi, gelenekleri, tarihi ve geçmişe dair konularda hassas, bir yere ait olma konularını önemser. Vatan, millet, bayrak William için önemli. Ve kendini bu konularda feda edebilme durumları söz konusu olabilir. Sekizinci evindeki Güneş ve Ay, aileden gelen miras konularında duyarlı, koruyucu ve krizlere maruz kalan ve onları çözmeye çalışan bir karakter. Aynı zamanda annesi gibi yaralı da.

Prens William, evliliklerinde daha ılımlı, idare eden, daha sakin bir karaktere işaret ederken, Kate Middleton daha dominant, yönetmek isteyen, kolayca tartışmaya girebilecek, duygusal dünyasını pek göstermek istemeyen bir taraf. Hassas dengeyi kuramazlarsa ilişkilerinde zor günler yaşama potansiyelleri olabilir.

William'ın psikolojik haritasında birinci evinde Ay Yay burcunda. Bu yıl hem kendi sağlığı hem de eşinin sağlığı ile ilgili konularda dalgalanmalar yaşayabilir.

20 Aralık 2020 ile 2023 sonuna kadar kardeşi ile ilgili konularda (özellikle iletişim) yeniden düzenlemeler yapmak zorunda kalacak. Mesafe ve soğukluk var. Yeni ulaşım araçları temin edebilir. Hem yakın çevresine karşı, hem de işle ilgili yükümlülükleri artabilir. Prens William'ın yakın çevre, kardeş ilişkilerinde iletişimini yeniden düzenlemesi gerekirken, günlük rutininde, masasının üzerinde çok daha fazla iş yükü ve altında çalıştırdığı insanların değişmesi, rutininde daha fazla teknolojiyi kullanma potansiyeli görülüyor. Ayrıca bu dönemde sağlığına çok dikkat etmesi gerekiyor. Ani ve az görülen sağlık sorunlarına açık durumda.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.