Fransız Sarayı'nda destansı bir gece

Ünlü bir konyak markasının, tarihi İpek Yolu için hazırladığı projenin Fransız Sarayı'ndaki tanıtım toplantısı, cemiyetin ünlü isimlerini buluşturdu.

Fransız Sarayı'nda destansı bir gece

LVMH grubuna bağlı, dünyanın en köklü ve en büyük konyak markası Hennessy, İpek Yolu Destanı Projesi'ni tanıtmak üzere verdiği davette ünlü isimleri buluşturdu. Hennessy'nin yedi tadım notasına atfen, tarihi İpek Yolu üzerindeki yedi ülkeden, yedi ayrı sanatçının katılımı ile gerçekleştirilen 'İpek Yolu Destanı' projesi için hazırlanan eserler düzenlenen yerel etkinliklerle sanatseverlere tanıtılıyor. Sergide; İstanbul'dan Burçak Bingöl, Bişkek'ten Victor Syrnev, Bakü'den Rashad Alakbarov, Tiflis'ten Rocko Iremashvili, Fergana'dan Vyacheslav Useinov, Astana'dan Ashkat Akhmedyarov ve Pekin'den Yin Xiuzhen'in eserleri yer alıyor. Markanın Başkanı Bernard Peillon ve Moet Hennessy Avrupa Başkanı ve Bölge Direktörü Guillaume Penot'nun katılımı ile Fransız Sarayı'nda gerçekleştirilen davete, iş ve cemiyet hayatından pek çok ünlü isim katıldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.