Sarının iyileştirici gücü: Altın farkı

Altın, bu kez de sıcak duruşuna ve samimi enerjisine eşlik eden farklı materyal ve güçlü tasarımlarla oyunda.

Sarının iyileştirici gücü: Altın farkı

YAZI İREM ORHAN

Mücevher koleksiyonunuza birkaç parça tasarım daha eklemenin tam zamanı. Gün ışığı misali yansıttığı sıcak enerjisiyle, hayatın zorlayan anlarına inat bu defa müttefi kimiz altın ve takı dünyasının bu kıdemli elementi şimdilerde hem tek başına, hem de buluştuğu farklı taş ve materyallerle stillerdeki imza detay olma yolunda.

Cartier

YÜKSEK ÇEKİM GÜCÜ
Mücevherlerin kıymetli olması için mutlaka yüksek karat pırlanta ya da elmaslarla yapılma mecburiyeti yok. Bakınız tasarımcılar, mütevazı materyalleri arzu nesnesi parçalara dönüstürme noktasında bu yıl da iddialı ve yeni sezonda altınla araları da oldukça iyi. Zarif zincirlerden zamansız halkalara popülaritesi her daim yüksek altının çekim gücünü stilinize eklemek konusunda çekimser kalmayın.

KUSURSUZ DENGE
80'li yıllara selam gönderen karakterli çizgileriyle altın mücevherler, günümüzde en sade görünümlerin bile baskahramanı pozisyonunda. Ister tek basına, ister küçük renkli pırlantalarla birlesmis olsun, seçtiginiz herhangi bir parça ile altından yansıyan samimi enerji stilinize boyut attırmaya her an hazır.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.