Nişantaşı Başköşe

2002 yılından beri Nişantaşı’nda hizmet veren Köşebaşı Nişantaşı’nın sahipleri, en iyi kebap deneyimini sunmak için zincirden ayrılarak aynı lokasyonda, aynı deneyimli ekibi ile ‘Nişantaşı Başköşe’ adıyla hizmet vermeye başladı.

Nişantaşı Başköşe

Başköşe Yönetimi Kurulu Başkanı Murat Ayaz öncülüğünde haftanın 7 günü 12.00- 24.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlayan Nişantaşı Başköşe, Anadolu mutfağının en iyi et ve kebap çeşitlerinin yanında birbirinden zengin meze alternatiflerini ve taş fırın lezzetlerini misafirlerine sunuyor.

Mimar Aslı Günşiray'ın, hem tarihi hem de modern akımlardan aldığı ilhamla, zengin kültürel çeşitliliği içinde barındıran özgün tarzını ortaya çıkararak dekore ettiği Nişantaşı Başköşe misafirlerine özel bir yeme ve içme deneyimi sunuyor.

Nişantaşı Başköşe; Kırklareli'nde kendi çiftliklerinde yetişen yüzde 100 kıvırcık kuzu ve süt danası etleriyle hazırlanan özel tatları, odun fırından çıkan lahmacun, pide ve tandırı, meşe odunu kömürüyle pişirilen et ve kebap çeşitleriyle sunduğu yemek deneyimini kusursuz hale getiriyor.

Türkiye'de yetiştirilen koyunlar içerisinde lezzet ve kalite bakımından en fazla tercih edilen Trakya bölgesi kıvırcık koyun etini müşterilerine sunmayı hedefleyen Nişantaşı Başköşe, Kırklaeli'ndeki 2 bin 400 dönüm çiftliğinde türünün en saf ırkını doğal mera ortamında yetiştiriyor.

Nişantaşı'nda tek olan meşe odunu kömürü ızgarasında etlerini pişiren Nişantaşı Başköşe, bu bağlamda diğer restoranlardan kendini büyük bir fark ile ayırıyor. Ayrıca Nişantaşı Başköşe'nin özel yapım ekmekleri, tatlıları, pideleri ve tandırı meşe odunu fırını ayrıcalığıyla pişiyor.

Nişantaşı Başköşe yemek öncesi ikramıyla iştahınızı açıyor. Kendi çiftliklerinde yetişen yüzde 100 kıvırcık kuzuların kemik ve ilik sularını çeşnilendirerek hazırladıkları konsomeyi yemek öncesi iştah açıcı olarak sunuyor. 22 çeşit mezeye sahip olan Nişantaşı Başköşe'de sevdiklerinizle lezzetli bir başlangıç yapabilirsiniz. Dokuz çeşit salatası, 10 çeşit pide ve lahmacun seçenekleriyle muhteşem tatlar sizi bekliyor. Dokuz çeşit et ve 10 çeşit kebap alternatifiyle karşınıza çıkan Nişantaşı Başköşe damaklarınızda taht kuruyor.

Beş saatte meşe odun fırınında pişen kuzu tandır ve süt kuzu bonfilesinden yapılan özel sosuyla marine edilerek ızgara edilen terbiyeli küşleme şiş, Nişantaşı Başköşe'nin spesiyalleri arasında yerini alıyor.


Sinan Özedincik

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.