Kraliçe II. Elizabeth'le görüşmek istiyorlar!

Risklerimin farkındayım, korkularım gerçek ama bu sefer Kraliyet ailesindeki çalkantılara yönelik yaptıkları ifşaatların ardından Prens Harry ve Meghan Markle'ın Kraliçe II. Elizabeth'le bizzat görüşmek istediği öne sürüldü.

Kraliçe II. Elizabeth'le görüşmek istiyorlar!

Saraya yakın bir kaynak Sussex çiftinin Kraliçe'yle toplantı yapmayı planladığını ve Kraliçe'nin adaşı Lilibet'in vaftiz törenini Windsor Kalesi'nde yapmayı umduklarını iddia etti. Independent Türkçe'nin haberine göre; Prens Harry ve Meghan Markle'ın 4 Haziran'da dünyaya gelen kızları hem Kraliçe Elizabeth'in hem de Galler Prensesi Diana'nın ismini taşıyor.

Sussex Dükü ve Düşesi'nin talebine henüz yanıt verilmediği ancak Kraliçe'nin torunu Harry'yi hâlâ çok sevdiği ve Harry'nin çocukları Archie'yle Lilibet'i görmeyi çok istediği aktarıldı. Fakat saray çalışanlarının özellikle Meghan'ın böyle bir hamlede bulunmasına epey şaşırdığı ifade edildi.

Prens Harry ve Meghan Markle onunla görüşmek istese de yakın zamanda Kraliçe Elizabeth'in çiftin tartışma yaratan açıklamalarından usandığı dile getirilmişti.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.