Murat Özyeğin'in bir oğlu daha olacak

Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin ile avukat Yasemin Güçkan geçen yıl 2 Nisan'da evlenmişti. Çift bebek sevinci yaşıyor.

Murat Özyeğin'in bir oğlu daha olacak

Bülent Cankurt'un haberine göre; Beş yıl süren mutlu beraberliklerini, önce nikahla resmileştiren, ardından da bebekle taçlandırmaya hazırlanan çiftin bebeklerinin cinsiyetini de ilk kez Şamdan Plus'tan öğrenin... Fiba Holding'e bir erkek veliaht daha geliyor.

hamileliğinde yaklaşık yedinci ayını sürdüren Yasemin Hanım'ın bir oğlu olacak. İlk evliliğinden Lal (19), Ege (17) ve Yaz (12) adında üç çocuğu olan Murat Özyeğin'in böylece kız ve erkek çocuklarının sayısı da eşitlenmiş olacak. Dördüncü kez baba olacağı için mutluluktan havalara uçan Murat Bey ve ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayacak olan Yasemin Hanım, umarız sağlıkla oğullarını kucaklarına alır.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.