Önce daldılar sonra yelken açtılar

Mutlu evliliklerini çocukları Emir Aras ve Alara ile taçlandıran ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan ile Hülya Koçyiğit'in büyük torunu Neslişah Düzyatan, yaz sezonunu Ege'de açtı.

Önce daldılar sonra yelken açtılar

5 yaşındaki prensleri Emir Aras ve 3 yaşındaki prensesleri Alara ile Bodrum'a giden çift, bol aktiviteli bir tatil geçiriyor. Düzyatan çifti, tatilde katamaran kullanma dersi bile aldı. Bir saati aşkın süren ders sırasında zaman zaman zorlansalar da şikayetçi değillerdi. Daha sonra da dalış dersi aldılar. Daha doğrusu Neslişah Hanım ders aldı, Engin Bey de ona eşlik etti.

Çünkü ünlü oyuncunun dalgıç brövesi var. Bu aktiviteler arasında bir de fotoğraf çekimi oldu! Emir Aras, annesi ve babasının fotoğraflarını çekti. Çocuklarına romantik pozlar veren çift, daha sonra fotoğrafların nasıl çıktığını kontrol etti. Düzyatan çifti daha sonra Emir Aras ile birlikte şezlonga uzanıp yorgunluk attı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.