Tuba Ergin’den de müjde geldi!

Şu sıralar modacılarda moda, sürpriz bir şekilde hamile kalmak sanırım! Hatırlarsınız; hafta başında onlarca dünya yıldızını giydiren modacı Selma Çilek Çiftçi'nin, hesaplarında yokken ikinci bebeğine hamile kaldığını yazmıştım.

Tuba Ergin’den de müjde geldi!

Bülent Cankurt'un haberine göre; Bir müjde de önceki gün yine bir modacıdan geldi. Geçen hafta Nişantaşı'nda mağaza açan, sürdürülebilir modanın Türkiye'deki öncülerinden olan modacı Tuba Ergin'in de, meslektaşı Selma Çilek Çiftçi gibi planlarında olmamasına rağmen hamile kaldığını öğrendim.

Selma Hanım daha ilk çocuğu 2 yaşını doldurmamışken hamilelik sürprizi yaşarken, Tuba Hanım ise boyu kadar iki kızı olmasına rağmen bu sürprizle karşılaşmış. Bir ay önce sürpriz haberi alan Tuba Hanım, hiç düşünmeden 16 yaşındaki kızı Ela ve 9.5 yaşındaki kızı Tara'dan sonra yeniden anne olmaya karar vermiş. Eşi Cem Bey de bu sürprize çok sevinmiş. Üçüncü çocuklarını sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.